ABC van de turf

Turfbelevingsbox

Via een grensoverschrijdende veldexpositie met 39 veenpalen beleef je de veengeschiedenis via 5 fietsroutes en 3 wandelroutes.8,5 euro

prijs
Delen

Beleef de verdwenen venen

Lang voor er sprake was van België, Nederland of Vlaanderen, werd er gedurende bijna vijf eeuwen lang turf gewonnen in de driehoek Antwerpen - Geertruideberg - Willemstad. In 1263 gaat de spade voor het eerst in het veen en in 1743 krijgt Breda de laatste turf vanuit de Maatjes. 

Via een grensoverschrijdende veldexpositie met 39 veenpalen beleef je de veengeschiedenis via 5 fietsroutes en 3 wandelroutes. Het is ook een gedichtenroute met ‘litenatuurtjes’: in de palen uitgefreesde korte poëtische teksten over de natuur - van schrijver en dichter Geert de Kockere. 

De box kost 8,5 euro en kan je tijdens de kantooruren ophalen in onze kantoren in het Vrieselhof. Verzendkosten binnen België bedragen 3 euro, naar het buitenland betaal je 5 euro. 

Jouw bestelling

Koop hier onze producten

Turfbelevingsbox €8,50 | aantal beschikbaar: 1

Via een grensoverschrijdende veldexpositie met 39 veenpalen beleef je de veengeschiedenis via 5 fietsroutes en 3 wandelroutes.Opmerkingen

Vul uw gegevens in

Vul onderstaande gegevens in en ga verder naar veilig online betalen

Verzendopties