Regionaal Landschap de Voorkempen

De Voorkempen, dat is de groene regio in het noordwesten van de provincie Antwerpen. Kasteelparken, uitgestrekte bossen, heide en landbouw wisselen elkaar af. Hier werkt Regionaal Landschap de Voorkempen aan het landschap en het draagvlak voor natuur-, erfgoed- en landschapszorg.

Als inwoner

Wil je zelf meebouwen aan een mooi landschap? Onze teams staan je bij voor landschaps- en erfgoedadvies. Of je kan bij ons terecht voor cursussen en publieksevenementen. Ontdek alle mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan.

© John Klipper

Als gemeente

Regionaal Landschap de Voorkempen faciliteert projecten die leiden tot een duurzaam landschap. We laten de inwoners het landschap ontdekken, beleven en leren er bewust mee om te gaan. Met onze brede blik op de regio en terreinkennis bieden we lokaal maatwerk.

© Sarah Van Praag

Als vereniging

Regionaal Landschap de Voorkempen staat garant voor een integrale werking aan het landschap en doet dat samen met natuur-, landbouw-, jacht-, toeristische en erfgoedorganisaties.

© RLDV

Algemene contactgegevens

Heb je een vraag over natuur, landschap of erfgoed maar weet je niet onmiddellijk bij wie je terecht kan? Laat dan hier je bericht achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

info@rldv.be I 03 312 87 11


Specifieke contactinformatie

Bij 'Team' vind je de contactgegevens van onze medewerkers en de thema's waar ze rond werken. 


Onze kantoren

Je vindt ons van maandag tot vrijdag tussen 9u en 12u30 en van 13u15 tot 17u in het Vrieselhof, Schildesteenweg 99, 2520 Ranst. 

Contactformulier