Workshops buurtpaviljoen

Help het nieuwe buurtpaviljoen in Zoersel te bouwen! De eerste workshops houtbewerking zijn gericht op scholen en jongeren.Terug naar overzicht

Achterstraat 18, Zoersel

Startplaats

2 December 2023 | 11u00

Start

2 December 2023 | 15u00

Einde

Gratis

prijs
Delen

Workshops houtbewerking 

Bouw mee aan het nieuwe duurzame buurtpaviljoen in Zoersel

Heel wat verenigingen hebben hun thuisbasis op de site Achterstraat. Daar start binnenkort de bouw van een nieuw, veelzijdig, overdekt paviljoen dat zowel verenigingen als buurtbewoners extra ruimte zal geven om (buiten)activiteiten te organiseren. Maar zo ver zijn we nog niet: het paviljoen moet immers eerst nog gebouwd worden en daarvoor rekenen we ook op uw hulp.

Het buurtpaviljoen wordt gerealiseerd dankzij, door en voor de buurtbewoners.

Inwoners kunnen de gemeente Zoersel bomen aanbieden (reeds omgevallen of te kappen met kapvergunning) via dit meldingsformulier.

Erfgoed Voorkempen ondersteunt gemeente Zoersel graag bij dit initiatief! Met het project Kids & Kempen zetten we "Stiel met Stijl" in de kijker. De eerste workshops worden helemaal op maat van scholen en jongeren ingericht!

  • Op vrijdag 1 december nodigen we scholen uit voor een begeleide workshop. Dit contact verloopt rechtstreeks, met vragen kan je terecht bij erfgoed@rldv.be
  • Op zaterdag 2 december kunnen jongeren vanaf 12 jaar komen helpen de boomstammen te ontschorsen en houtbewerkingstechnieken ontdekken. Heb jij zin om samen met je vrienden op zaterdag 2 december te komen helpen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Op zaterdag is trouwens iedereen welkom om langs te komen en de handen uit de mouwen te steken of te kijken naar een demonstratie met de mobiele boomzaag. Kom langs, kijk, doe en leer alles over het nieuwe buurtpaviljoen! (inschrijven via formulier onderaan)

Praktisch:

  • Zaterdag 2 december 2023
  • Van 11u tot 15u
  • Adres: Technische dienst gemeente en OCMW Zoersel, Achterstraat 18, 2980 Zoersel

 

 

Inschrijving workshop buurtpaviljoen