Hoogverblindend landschap wandelingenreeks (EXTRA PLAATSEN)Abtsdreef 144, Stabroek

Startplaats

7 juli 2024 | 14u00

Start

7 juli 2024 | 16u00

Einde

Gratis

prijs
Delen

De Noordertuin van Antwerpen, de gemeenten en Regionaal Landschap de Voorkempen nodigen je in 2024 uit om de diversiteit van de landschappen in onze streek te ontdekken, en dat vier seizoenen lang.

Wandelingenreeks (H)oogverblindend Landschap

In 2024 staat in elke gemeente van de Noordertuin van Antwerpen een seizoenswandeling op het programma die inzoomt op 'landschappen'. Door de typische kenmerken van het landschap in de kijker te zetten, kijk je straks misschien wel met andere ogen wanneer je onderweg bent! 

Praktisch

7 juli 2024: Polderlandschap in Stabroek. Start om 14u. Afspraak aan de parking van het fort van Stabroek (Abtsdreef 144) Schrijf je nu in via het formulier hieronder!

Aangekondigd:

  • 6 oktober 2024: Landschap van Mark en Weerijsbeek in Wuustwezel. Start om 14u. In september kan je terug voor deze wandeling inschrijven.Had je al ingeschreven? Die inschrijving blijft uiteraard genoteerd. Je ontvangt nog een reminder.  
  • 17 november 2024: Antitankgracht in Kapellen. Start om 14u. In oktober kan je terug voor deze wandeling inschrijven. Had je al ingeschreven? Die inschrijving blijft uiteraard genoteerd. Je ontvangt nog een reminder.

De zondagse gegidste wandelingen staan gepland tussen 14u en 17u. We wandelen gemiddeld zo'n 8 kilometer. Elke deelnemer ontvangt na afloop van de wandeling een exemplaar van de fiets- en wandelkaart (H)oogverblindend Landschap. 

Deelname is gratis, inschrijving verplicht. Alle wandelingen zijn intussen volzet. Inschrijven op de wachtlijst kan wel en doe je via het formulier hieronder. 

Details over de startplaats, parkeermogelijkheden en openbaar vervoer volgen via een bevestigingse-mail daags voor de wandeling als de info hier nog niet werd gegeven. 

Maak kans op een streekproductenmand

Onder deelnemende wandelaars verloten we een mand met lokale streekproducten, aangeboden door toeristisch samenwerkingsverband de Noordertuin van Antwerpen. Duid in het formulier hieronder aan dat je kans wil maken. Wie weet kom jij als winnaar uit de bus! Die wordt eind november 2024 gecontacteerd.

Inschrijving zomerwandeling Hoogverblindend landschap in Stabroek op 7 juli

Schiftingsvraag