Hoogverblindend landschap wandelingenreeksTerug naar overzicht

Boudewijnstraat 20, Brecht

Startplaats

14 April 2024 | 10u00

Start

14 April 2024 | 12u00

Einde
Delen

De Noordertuin van Antwerpen, de gemeenten en Regionaal Landschap de Voorkempen nodigen je in 2024 uit om de diversiteit van de landschappen in onze streek te ontdekken, en dat vier seizoenen lang.

Wandelingenreeks (H)oogverblindend Landschap

In 2024 staat in elke gemeente van de Noordertuin van Antwerpen een seizoenswandeling op het programma die inzoomt op 'landschappen'. Door de typische kenmerken van het landschap in de kijker te zetten, kijk je straks misschien wel met andere ogen wanneer je onderweg bent! 

Praktisch

  • 14 april 2024: Kleilandschap in Brecht - afspraak aan Kooldries ter hoogte van de Cuveehoeve: Boudewijnstraat 20. Parkeer op de openbare parkeerplaatsen, niet op de parking van het restaurant. Start om 10u! VOLZET. Schrijf je in op de wachtlijst.
  • 7 juli 2024: Polderlandschap in Stabroek. Start om 14u. VOLZET. Schrijf je in op de wachtlijst.
  • 6 oktober 2024: Landschap van Mark en Weerijsbeek in Wuustwezel. Start om 14u. VOLZET. Schrijf je in op de wachtlijst.
  • 17 november 2024: Antitankgracht in Kapellen. Start om 14u. VOLZET. Schrijf je in op de wachtlijst.

De zondagse gegidste wandelingen staan gepland tussen 14u en 17u, behalve die van Brecht: die gaat door tussen 10u en 12u. We wandelen gemiddeld zo'n 8 kilometer. Elke deelnemer ontvangt na afloop van de wandeling een exemplaar van de fiets- en wandelkaart (H)oogverblindend Landschap. 

Deelname is gratis, inschrijving verplicht. Alle wandelingen zijn intussen volzet. Inschrijven op de wachtlijst kan wel en doe je via het formulier hieronder. 

Details over de startplaats, parkeermogelijkheden en openbaar vervoer volgen via een bevestigingse-mail daags voor de wandeling als de info hier nog niet werd gegeven. 

Maak kans op een streekproductenmand

Schrijf je in voor 1, 2 of meerdere wandelingen. Onder deelnemende wandelaars verloten we een mand met lokale streekproducten, aangeboden door toeristisch samenwerkingsverband de Noordertuin van Antwerpen. Duid in het formulier hieronder aan dat je kans wil maken. Wie weet kom jij als winnaar uit de bus! Die wordt eind november 2024 gecontacteerd.

Inschrijving WACHTLIJST wandeling(en) Hoogverblindend landschap

Schiftingsvraag